mandag 31. mars 2008

AwardJeg har vært så heldig å fått en award av Teraks for min blåe påskekylling som fremdeles er et mysterium:-) Ble kjempe happy da jeg logget på endag og fikk se denne ja:-)

Sender den videre for all lappevirksomheten til mine teppe venner som er ;Teraks, Celie, Lilleduck, Kdoris, Jogusi, Lillesnuppa, Gopio og Ellenstrikkedilla

Og så klart den går til Eplekake som blogger i sitt eget lille hodet:-)

5 kommentarer:

Lilleduck sa...

Tusen takk for Awarden! Det var en koselig overraskelse. Jeg syns dette lappe teppet blir så fint. Tusen takk for de fine lappene jeg har fått! Spesielt snoopy lappen, hvor har du funnet den oppskriften?

Ellen Marie Rosted sa...

Takk for awarden! Det er min første og den er kjempemorsomt!!! Gleder meg vilt til å sette sammen teppe men først premieteppe.Igjen tusen takk for lappene. Det teppe blir helt knæsj!!!
Ellen

jogusi sa...

Tusen takk for awarden. Kjempekoselig å få. Min første forøvrig. Jeg skal sende den videre etterhvert. Ha ei fin uke.

celie sa...

Tusen takk skal du ha!!! Jeg har vært så opptatt med å skru på bilen at jeg har ikke hatt tid til å tenke på hverken håndarbeid eller blogging.

eplekake sa...

hei hei. til meg? *stolt* Driver med baby-body-strikke-prosjekt for tiden jeg, men ser ut som den første går til Lill siden hun liker grønt, og får bebi om 2 uker. Jeg har tross alt litt bedre tid, hehe.