mandag 12. januar 2009

HodevarmerDa er nok en lue ferdig. Boy_hat er strikket i Drops sitt Merinp exstra fine på p 4.00mm. 50g gikk med til denne herligheten. Ett helt nydelig og mykt garn. Lua sitter som støpt på hode.

Denne er et 3 timersprosjekt fra opplegg til ferdig brukevennelig produkt. Så på film og CSI samtidig så pinnene ble ikke varme. Denne lua er å anbefale for store og små.

8 kommentarer:

Melis sa...

Kjempeflott ble den

Ruth@ sa...

Hei på deg...
Hei hvor fin den ble og skikkelig gutte farge....

HobbyMegHer sa...

Så fin den ble! Tror jaggu jeg også må prøve meg på en slik... :0)

sipusa sa...

Den lua ble veldig fin, stilig felling:-D

vibbedille sa...

HE HE du liker ikkje hemmeligheter asså?? ja da mååå du bare vente og se om du har riktig!!hehe en kan aldri vite hva eg finner på Ha Ha

Men den lua skal eg og strikke snart, er med på alongen eg og, garnet er kjøpt inn, Jr valgte en blå i Rubin så eg håper eg kan bruke det?(hadde ikkje garn hjemme hehe!!!)

ja ja nå skal eg kose meg med et teppe og så skal eg på Styremøte på Krabbeloftet, (tar kåpa utenpå pysjen eg fniiiis) for eg skal jo hjem å kooose videre hehe er ikkje sååå høytidelig det møte da, 5 damer hehe

Kooos deg og ha en herlig kveld! Men skirv navnet ditt når du kommenterer hos meg, lurer alltid på hvem "name" er hehe

Klem&kos fra Vibbedille

Merete sa...

3 timer? Det var kjapt! Har lyst til å prøve Merino Extra fine, men her har de ikke det i butikken, så jeg får vente litt, hørtes mykt ut.

turvid sa...

Fin lue!

(PS - har du sjekket årstallet på garntelleren din, øverst her) :)

vibbedille sa...

KokosSTENGER er helt GENIALE!!! Bollrkan en ikkjee bare stappe innpå for det blir KLISS!Men stenger kan en stappe innpå både 1-2-3-4stk hehe herlig!!!Koooos deg masse og ha en herlig helg!

Klem&Kos fra Vibbedille