onsdag 19. august 2009

Sommertopp


En ny sommertopp er klar til neste sommer skulle banke på døra. Selv har jeg vært ute å lufta vottene mine idag, så litt kaldt kan det bli med denne saken på kroppen:-)
Har vært lenge på jakt etter mønster på en slik topp uten hell. Så da jeg kom over en krage i boken "Hekling i sommersol" , så jeg mitt til å sette sammen resten selv. Har aldri heklet en slik rund krage før, så å sette i gang med krok og tråd sånn helt alene var ikke bare bare. Men nå som jeg vet litt mer, ska jeg nok klare det neste gang behovet måtte melde seg.
Ellers et kjekt hekleri å ha med seg i veska når en venter både her og der. Nå vurderes det en i hvit også. Tror det kan gjøre seg på ekstra varme sommerdager som vi har så mange av i dette landet:-)
P.s Har forresten vært smart og notert ned hele prosessen på en liten lapp, som jeg helt sikkert ikke kommer til å skjønne noe av neste gang:-)


Mønster: Kragen fra boken Hekling i Sommersol og resten meg
Garn: Safran 200g
Krok: 2.50mm Clover

8 kommentarer:

Tino sa...

Stilig sommertopp du har laget! Og jammen har du strikket flere par flotte sokker siden sist jeg var innom også. Ha en fortsatt fin dag :)

Hege sa...

Nydelig sommertopp!
Og flotte sokker under her. Stilige slike skeive sokker :)

jannicke sa...

Den var virkelig kjempe lekker.
Så supersmart av deg å lage en topp av den.Helmax!!!

Ruth sa...

Den var kjempefin!

Hanne sa...

Så fresh og fin den er!

Wenche/chawo sa...

Nydelig sommertopp du har laget.

Solveig sa...

Så lurt! Den ble veldig flott.

Hannes hage sa...

For en lekker sommertopp, og for et flott mønster. Genial å bruke kraven fra Hekling i sommersol som utgangspunkt.