torsdag 21. april 2011

Pleiades og sokker fra en skyfrihimmel

Et godt skjerf som tulles mange herlige ganger rundt halsen. Garnet er supermykt og godt mot huden. Klør ikke pittelitt engang, som alt stort sett gjør på meg. Jeg kommer nok til å tre dette noen gange rundt halsen i året. Det er helt sikkert!

Mønster: Pleiades
Garn: Tulliball Kos, 100g Lykkesmykke
Pinner: 3.50mm HWJeg er inne i en periode hvor jeg prøver å få mest mulig ut av et garnnøste uten å være gnien. Det er ikke lett. Stort sett blir det alltid en rest igjen som går i restekurven. Der hoper det seg opp med små runde baller av nøster som aldri blir brukt. Noe stripe menneske uten system er jeg heller ikke, så det ender med at de bare ligger der og samler masse fint nysestøv.

Tulliball er litt for fin i fargene til å stues vekk, så her har jeg klart å fått skviset ut 2 par sokker av et 100g hespe. Ble nok ikke de lengste sokkene for folk flest, men så er ikke jeg som folk flest heller da ;O) Hvert par veier nøyaktig 49g og passer pørfekt!Det andre paret kan sees Her.


#66 lange i skuffen
Mønster: Padded-Footlets
Garn: Tulliball, Ull og Tøys 50g Skyfrihimmel
Pinner: 2.00mm HW


15 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Så herlige strikkerier! Og så vet man jo at garnet er helt nydelig også! Gratulerer med vakre tulliballplagg wims!!!!=D

Og strålende påske til deg!*klem*

-Ellen- sa...

Nydelig skjerf!! Herlige sokker også:) Jeg er også litt sånn at jeg vill bruke opp alt garnet til noe fint når jeg først spretter et hespe.

God påske :)

CosiFanTutta sa...

Hei, hei, det er en imponerende produksjon du har : ) Masse flott!
Liker veldig godt bildene dine, proffe greier.
Håper IKKE jeg skal sitte ved siden av deg på strikketreff neste uke, hehe, jeg er super amatør. Kan ikke snu en hæl engang, uten å så store kikkehull at det blir gjennomtrekk!! Jeg er veeeeldig glad i tulliball også! Kjøper alfor mye, heldigvis er det begrenset siden de ikke selger så ofte. Ha en fin, fin påske!

sipusa sa...

To par sokker av 100g ja, det er bra jobba:-D men så er tulliball kos svært drøyt også. Har en rest av det etter å ha strikka skjerfsjal jeg. Fristet helt klart til gjentakelse! Nyyyydelig å strikke med.

Ja, skjerfet ditt er flott også! Jeg er ikke så kløete men jeg kjenner jo når jeg har noe riktig digg mot huden fordetom:-D

LivM sa...

For et nydelig skjerf. Jeg bestemmer meg for at nå har jeg strikket nok sjal/skjerf , men så detter et nytt flott mønster ned og så er jeg i gang igjen. Dette må jeg legge i køen min! Flotte sokker og jeg skulle ønske jeg fikk brukt alle de smånøstene også!

Smarie sa...

Nyyydelig ! Både sjal og sokker! Har et hespe med Kos fra tulliball liggende og nå vet jeg hva det skal bli. Tror jeg må løpe inn å få tak i mønster til Pleiades. God påske!

sissels sa...

Så nydelig sjal, takk for link og sokkene var også flotte.
Kjenner igjen det der med å vil bruke om garnnøstene, men liker heller ikke striper så jeg har også en del smånøster liggende.
Ha ei riktig så fin påske videre.

PeneLene sa...

Oi så fint skjerf/sjal. Fargen var også så knall!
Fortsatt fin strikkepåske :)

Vibekes lille grønne sa...

Så lekre strikkeplagg du har lagd med Tulliball-garnet! Har ikke prøvd det enda, men det frister. Fin størrelse på sjalet, og veldig fint med den bladkanten! Fortsatt god påske! :)

Bitt@mi sa...

Djeeez... for ei fart du strikker med for tiden:-) Nydelig Pleiades, har også lyst på Tulliball:-) To par sokker ut av ei hespe? Flink å beregne du:-)
Ønsker deg ei god påske, med masse mailer...hihi:-)

siwi sa...

Nydelig sjerf, og alle sokkene dine, jeg har ikke ord, utrolig mye fint håndarbeide!

strikkedilla sa...

Så flotte arbeider. Så veldig god ut

Lisbeth sa...

Jeg lurer på hvor mange ganger i måneden jeg sukker henført over sokkene eller luene dine. Nå sukker jeg henført over et sjal også! Jeg har bare kjent på tulliball garnet før og etter strikking og det kjennes så deilig og mykt ut! Kos deg med det lekre sjalet!

LisaM sa...

Hei på deg, og takk for sist☺

Flotte ting du har strikket! Men det ALLER flotteste er nok pingvinlua!!! Digger den! Måtte vise bildet jeg tok av deg til samboeren da jeg kom hjem☺

Ønsker deg en fin dag! Håper vi ses om ikke altfor lenge! Klem☺

Frk.Badegakk sa...

Nydelig sjal. Må opp på favorittene mine tror jeg=) Som om jeg ikke hadde nok av de...=P
Herrejemini å mange luer du har laget over her da! Fææænsiiii! Digger angrybirdslua. Knall!!!

*klem*