søndag 24. august 2008

OL-avsluttning og WimsDa har jeg nådd mine mål i OL_strikking. Som var 5 par sokker og denne kortermet jakka. Det så fryktelig mørkt ut for 3 dager siden hvor jeg måtte rekke opp hele jakka og begynne på nytt igjen ja. Det var ikke gøy nei:-( Men alt gikk så mye fortere bare jeg fikk mønsteret rett ja.


Igår rakk jeg opp mer enn jeg strikket. For å strikke et gjentagende mønster mens du ser på alle OL-gullene går ikke så bra nei. Mønsteret ble fryktelig rart gitt hehe. Så sånn alt i alt har jeg nok strikket denne jakke 2,5 ganger hehe.


Må ikke glemme denne strikkepinnemappen som heter Wims. Det er Lille_Rosin som har laget denne til meg, og hele historien kan du lese her. Den dama er rå på det meste så ta deg god tid og kikk rundt i bloggen hennes.
Denne mappa kommer til å være med meg rundt omkring overalt ja. Stoor koser meg med Wims ja:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis du ikke vinner gull i OL-strikking da skjønner ikke jeg noen ting! Jakken 2,5 ganger, pluss 5 par mønsterstrikka sokker er en megaøvelse. De Reversai-sokkene var flotte!

Ha en fin ny uke - jeg kommer snart innom igjen!

Anonym sa...

Puh, du har jammen stått på under OL, ja! Og strikkepinnemappen er kanonstilig!

Unknown sa...

Gratulere med godt gjennomført ol strikk.
Og så norsom Wims var, en riktig lekkerbisken alså..
Ønsker deg en fin uke :-)

Irene sa...

Godt du ble ferdig, jakken var kjempefin.

Anonym sa...

Mye flotte strikkerier under OL ja.

Unknown sa...

Herlig denne mappa Lille Rosin har sydd...ja hun er rå med både nål tråd og strikkepinner... denne mappa er bare så herlig og praktisk...