torsdag 11. november 2010

Verktøy, våpen eller er det rett og slett en Pingvin? Og litt Selbu da

Dette er verken en lue med bilde av et verktøy eller et skytevåpen, som de som påstår de er mine foreldre klarte å lire av seg. *rister oppgitt på hodet*

For de fortsatt tvilende, så er det 2 pingviner med nebbet mot hverandre.

Denne luen ble laget for at noen andre som er litt over middels garninterressert skulle kjenne meg igjen. Om det var våpnet, verktøyet eller pingvinen de så vites ikke. Men det var helt klart at det hesket ingen tvil om hvem jeg var eller er om du vil. Det var damene sine det!

Skulle du se denne røre på seg i bybildet, er det bare meg som er på tur for å vente litt ;O)


Mønster: Mitt eget med inspirasjon fra pingvinene under
Garn: Falk, 77g
Krok: 4.00mm


Denne heklesaken skulle egentlig bli en lue. Men det fins grenser for hvor lange toppluer denne kroppen kler. trenger jeg å si at lua hadde fint stått 40cm rett opp av seg selv over hodet? Ihvertfall ikke langt unna.

Så nå er det en hals, eller en veske, eller et putetrekk. Den er for fin for å kastes er alt jeg vet. Mulig jeg rett og slett rammer inn den ene siden og henger den opp. *Prøver å være løsningsorientert*

Mønster: Pinguine
Garn: Dale babyull, 78g
Krok: 3.00mm


Noen Selbu strikker blir jeg aldri. Det har jeg vært flink og insett for lenge siden. Så disse har jeg fått lurt Moder'n til å strikke for meg. De passer pørfekt!

Moder'n har gjort litt opp for seg her med alt dette verktøypratet sitt, men han andre som tror jeg sniker meg rundt med skytevåpen midt i planeten har noe å jobbe med!


Mønster: Spør Moder'n
Garn: Sisu
Pinner: Moder'n vet12 kommentarer:

AnitaK sa...

Hei igjen! Det var så kjekt å treffe deg, og med den lua er det jo ingen tvil om hvem du er :) Det ble jo ytterligere bevist, da jeg vifta med lua di og ToneM så lyset :) Håper det ikke blir altfor lenge til jeg treffer deg igjen.
Klemmer i fleng

Elins Strikkeri sa...

Kjempeflott lue, klart det ikkje er verktøy alle må jo sjå at det er pingviner!! Flotte selbu votter frå moderen og! Ha ein flottandes dag:))

Lisbeth sa...

Det var så koselig å endelig treffe deg! Syns jeg ikke tok meg tid til å prate mer med deg da jeg hilste på deg, for etterpå da jeg gikk bort så var du vekk :(

Nydelig pingvinlue som alltid. Jeg er fremdeles misunnelig på hvor flink du er til å hekle! Og jeg er fremdeles interessert i et kurs.

Moren din lager nydelige selbuvotter! Er rett før jeg ringer på og spør om oppskrift og pinnenr, he he. Digger fargene hun har brukt!

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott lue og votter!

Vibekes lille ullne sa...

Klart det er pingviner, det kan vel alle se! :)

Jeg kunne ikke komme SnB på tirsdag som var, men er der stadig ellers så jeg skal nok kjenne deg igjen hvis du kommer en tur og har på denne! :)

God helg! :)

Berit sa...

Hver gang jeg ser et pingvin mønster tenker jeg på deg, og lurer på om jeg skal tipse deg. Men så tenker jeg; at alle pingvin mønstre som finnes på Ravelry, de kjenner du til, og sikkert alle andre også :)

LAs masker sa...

Herlig pingvinlue! Du er helt rå på hekling!

Hobbymegher sa...

Så utrolig masse fint du lager! :))

Marion sa...

Veldig fin lue, er ikke i tvil om hva det er heller jeg ;)
Synes det pingvinmønsteret ble kjmpefint på det som ikke ble lue...:) Nydelige votter også!

Moan sa...

Våpen??
Hm!
Pingvin!

Tani sa...

Hei du!! Takk for sist..Mener vi satt sånn ca i nærheten av hverandre, men det ble ikke mye prating..Det får vi ta igjen en annen gang..Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Kjempefin lue du har laget! Også de flotte selbu`ene da.. Ønsker deg en flott helg videre!

MayM sa...

Nydelige selbuvotter.