tirsdag 6. januar 2009

Pinnsvinvarmer



Årets første hals er også ferdig. Ble bitt av Thermis basillen på Hobbyboden. I disse økonomiske nedgangstider, har jeg strikket den etter bilde. Så Designeren av denne herlige halsen får ha meg unskyldt for en "dårlig" kopi. Garnet er også av den billigste varianten med sine 10kr pr nøste.

Pinnsvinvarmeren, som jeg har valgt som "pet name" på den, er strikket på pinne 3,50mm med viking raggegarn. Det er faktisk et herlig mykt garn. Den veier 55g med knappene. Så hele herligheten koster ca 12kr å lage viss knappene ligger på lur ett sted:-) Denne har fått navn etter pinnsvinet i halsen min som ikke slipper helt taket. Og nå får pinnsvinet det enda bedre...

18 kommentarer:

nragnhild sa...

Pinnsvinvarmeren ble fin den! :)

Unknown sa...

Pnnsvinvarmer var et herlig navn og jeg synes den ble fin jeg... når jeg er ferdig med PI sokkene skal jeg strikke meg en slik..

Wenche/chawo sa...

Så flott den ble.

Anonym sa...

Den ble fin, får håpe pinnsvinet ikke liker den så godt at det flytter inn permanent ;)

Hobbymegher sa...

Så fin den ble! Jeg strikker også på en slik, men jeg måtte ha oppskrift, hehe! :0)

Lisbeth sa...

Pinnsvinvarmeren din ble knallfin! Jeg er imponert over at du klarte det uten oppskrift. Hadde aldri i verden fått til det jeg.

Anonym sa...

Den blev läcker!
Hittills har jag klarat stå emot den här Thermis-farsoten, frågan är bara hur länge till jag klarar det...

May Britt sa...

Pinnsvinvarmeren din var kjempefin, må få si du er flink!

Anonym sa...

Kjempefin hals! Jeg lot meg friste, men siden jeg trenger oppskrift hadde plutselig kjøpt mønsteret :) Paypal er enkelt :)

UnePune sa...

Kjempefin! Skulle ønske jeg var så flink at jeg klarte sånn av meg selv =P Kikka lenger tilbake i bloggen din, så mye flott du har laget =)

Anonym sa...

Kjempeflott

Monica sa...

Hehe stilig med pinnsvinvarmer navnet, jeg lurte fælt på hva det var når du sa du hadde oppdatert med den:) Men den ble veldig lekker med flotte knapper :)Imponerendes uten oppskrift! ha en fortsatt fin kreativ uke :)

Anonym sa...

Så mye fint du lager! Pinnsvinvarmeren så kjempedeilig ut.

medina sa...

Den ble kjempefin. Har også lyst på en sånn.

jogusi sa...

Flotte sokker og hals. Vil bare si at jeg ikke helt har glemt pay it forward-gaven altså. Den kommer etterhvert. Ha ei fi helg.

Anonym sa...

Den ble fin den, og hvem har sagt at ting må koste masse penger for å være bra? Mønsteret er jo såpass enkelt at den er helt grei å strikke etter bilde.

Ha en fortsatt fin helg!

Anonym sa...

Søt pinnsvinvarmer da :) Og takk for nesetrøst.

Anonym sa...

Så fin pinnsvinvarmer!
Hvor mange masker la du opp med?