mandag 28. juli 2014

Gult er kult når alt i ett er perfekt


Som bildet under, ser du helt klart at jeg trenger flere jakker. Jeg har nemlig ikke noe gult i jakkelageret. Alle burde ha en gul jakke liggende i skapet klar til bruk. 

Mønsteret ble litt til etterhvert som jakken vokste. Ikke helt som jeg hadde sett for meg i hodet mitt, men absolutt brukbar. Jakken er strikket fra toppen og ned men knappestolpen. En alt i ett jakke som jeg kaller det. Det betyr rett og slett mindre tråder å feste. Og for dere som kjenner denne strikker'n, betyr det en hæppy strikker ;0) 

Dette er min første egenkomponerte jakke fra toppen og ned, og det ble blink på første forsøk. Jeg har en regel om å ikke prøve underveis da det bare fører til frustrasjon om at den er alt annet en passe. Det løfte ble brutt, og jeg ble skikkelig garnfrustrert. Jeg var overbevist om at jeg ikke hadde nok garn. Så jeg trålet alle byens garnbutikker etter rett garn, farge og innfarging for 2 ekstra nøster. Det hadde jeg ikke trengt. Ja, ja. Nå kan jeg få meg en gul lue og;0) 

Mønster: Mitt eget
Garn: falk, 450g
Pinner: 4.00mm
Str. S


De som sier en har nok jakker, tar feil. En kan aldri få nok hjemmesnekra jakker. Selv har jeg 2 andre på pinner, en på krok, en i tenkeboksen, 2 på vent og en jeg bare må kjøpe garn til helst igår. Og ja, et par tre som ikke rakk photoshooten. 

Så nå er det bare å danse kuldedansen så en får kledd på seg litt. Jeg er ikke skapt for å gå uten sokker og hjemmesnekra jakker! 

5 kommentarer:

Finnskoghuldra sa...

Å den ble lekker!! :)
Du har helt rett, alle burde ha en gul jakke i skapet.. Nå er det egentlig veldig dårlig med hjemmestrikka jakker i mitt skap for enten blir det strikka til barnebarnet, eller så går det i sokker ;)

Kommer det noen oppskrift på denne lekre jakka? Hehe må spørre, for den var virkelig flott! :) OG ingen tråder å feste, ingen knappestolper som skal strikkes etterpå, passer meg perfekt! :)

Håper du koser deg og nyter sommer sola og varmen :)

Hanne sa...

Jakken din ble bare så utrolig lekker altså. Bøyer meg i støvet over dine flotte designerevner. Jeg jobber med saken om å øke jakkelageret jeg også og har som du vet en Fana på pinnene og flere andre jakkeprosjekter liggende i køen. Mottoet er dermed: tommelen opp for jakker.

LisaM sa...

For en fantastisk fin, gul jakke! Så flink du er Trude!:)
Også den herlige stabelen da! Dåna litt da jeg så den altså. Skulle ønske den var min.....;)
Gleder meg til å se alle de som kommer også:)
Fortsatt god sommer! Det kommer nok dager hvor du får brukt jakkene dine;)

Guri sa...

Jakka di var virkelig lekker!
Og du har så rett;hva skulle man gjort uten mye strikkeplagg!
Ha en fin dag!

Frk.Badegakk sa...

Så fin den ble! Gult er kult så det så! :D