søndag 15. februar 2015

En sokkestrikkers sokkeskuffHar du noengang lurt på hvordan en sokkeskuff med 160 par sokker ser ut? De får ikke plass i en skuff, de må ha en hel kommode.

Flere har spurt om jeg vet hvor mange par jeg har strikket. Svaret er Nja. Jeg har stålkontroll på 284 av parene. Men tipper jeg har bikket 300 (siden jeg begynte å strikke i 2008) Ihvertfall så gjør jeg det i disse dager. 11 par er allerede strikket i år. Og 3 andre er på pinnene. Jeg får angst av tomme sokkepinner. Hvem gjør ikke det? ;0)

Du trodde kanskje at en med 160 par hjemmesnekra sokker har fått nok. Men du vet, du er ikke nærheten av nok før du kan gå i pinneferske sokker hver eneste dag! 

Jeg vet de ikke ser helt slik ut, men jeg elsker å fylle opp andres sokkeskuffer også.

Og viss du lurte, så er jeg en 2.00mm.

7 kommentarer:

Line Kristine sa...

Oioi! Her var det mange sokkepar i herlige farger! Sokker er kjekt å strikke, det. Men på pinner nr. 2??? Det blir i tynneste laget for meg, ja. Men hver sin smak :)
Ønsker deg ei fin uke!

Lisbeths Verden sa...

Ååå jøyje meg, jeg er imponert !

Birgitte sa...

WOW! Så mange par sokker du har strikket!! Du slipper iallefall å fryse på beina :) Det må være en drøm å se i den velfylte kommoden :)

Anonym sa...

Sikke en dejlig kommode-fuld :) Jeg er også sokkestrikker, men har kun ca. 8 par selv - til gengæld har jeg fornøjelsen af at levere varme til rigtig mange fødder. Sokker bliver jo slidt, der er aldrig for mange :) Jeg er en 3,5mm, mindste KnitPro-pind, strikker altid magic loop.

Maja sa...

Du store min tid! Den kommoden så spennende ut! Har du noen favoritter oppi der? Eks garnsorter og mønster? Hilsen fra en annen sokkestrikker, nr 2,25-2,5;)

Desirée sa...

Så fantastisk! Jeg er helt imponert!

Ha en herlig dag!

Skautrollet sa...

Trodde jeg var en ullsokknerd, jeg... Men du slår meg. 160 par er vel tre ganger det jeg har ;)
Men føler som du at pinnene mååå ha sokkegarn på seg. Dog er jeg mer en pinne 2,5-strikker.