torsdag 25. juni 2009

Sokkeutfordring og par #12

For en liten stund siden fikk jeg en utfordring av Vibbedille som bestod i å vise frem sokkeskuffen. Min sokkeskuff(er) er ikke lett å ta bilde av så de måtte ut av sitt lille hi for å fotograferes.

Som du kan se har føttene fått mange sokkekompiser siden sist. Når de først lå der måtte de nesten telles. Det ble 57 par, så da burde jeg være klar til vinteren setter inn for fullt igjen. Ettersom jeg har litt over 100par "vanlige" sokker, så har jeg fortsatt nesten 50 par igjen å gå på før alle har en god patner.
Alt i alt har jeg nok gitt bort 20 par og tatt liv av 20 andre på de mest forundligste måter.

Noen vil nok mene at jeg er litt over middels sokkegal, men så er jeg en av de som kan finne på å bruke ullsokker i syden også da:-)

Etter en nærmere kikk i sokkeskuffene mine, fant jeg ut at begunderrøde ankelsokker var noe jeg ikke hadde. Og sånt må det gjøres noe med:-)
Dette er forresten sokkepar #12 strikket i Juni mnd. Med dette ligger jeg godt an til 144 sokke par i året. Så gal er nok selv ikke jeg....Tror jeg da...

Sokkepar # 12
Mønster: Waving_lace_socks (ravelry link)
Garn: Arwetta 40g
Pinner: 2.00mm HW

9 kommentarer:

Brit sa...

Sokkepar 12 !!!!!!!!!!!!!! Jeg bøyer meg i støvet av stor beundring. Det 12 paret var en din variant av ankelsokk:)
Lykke til videre!!

Bitt@mi sa...

Nydelig, Wims:-)
Du er en racer på sokkestrikking - og du verden så mange du har liggende.
Ha en fin dag!

Solveig sa...

For et tempo. Ullsokker er nydelig å ha på beina uansett årstid. Ikke så dumt med ankelsokker - det var forresten en nydelig farge på dem.

Judith sa...

Imponerende. Skulle ønske jeg hadde klart et par i måneden! Du er flink:-)

Tino sa...

Wow, 12 allerede! Og flotte er de også. Kjekt med ankelsokker på litt kjølige sommerkvelder.
Ha en fin helg :)

kamelia/ Jorun sa...

Milde matilde!! Jeg har ikke ord.
Selv er jeg helt uten noe som helst på pinnene om dagen. Håper det forandrer seg snart!
Ha en fin sommer...

Elins Strikkeri sa...

Jøss kor mange flotte sokkepar, ankelsokkane dine var supre!! Kansje eg skulle lage meg eit par ankelsokker, ha ein flott sommerdag:)

jogusi sa...

Jeg beundrer sokkestrikkingen din. Hadde nok ikke hatt tid til å strikke så mange par. Vanskelig å få blitt ferdig med prosjektene mine nå på sommeren. Men jeg sendte pay-it-forward-gaven til deg igår. Håper at den kommer fram. Ha en fin sommer.

sipusa sa...

Wow! Rett og slett en liten sokkeskatt i skuffene dine da:-D Skulle gjerne hatt noen av dem, øh, dvs, jeg har faktisk noen par selv og jeg er veldig glad for dem så jeg klager ikke, jeg er bare imponert;-D